این سؤال برای همه وجود دارد که چگونه میتوانند در عرض ۲-۳ ماه، انگلیسی روان صحبت کنند، این افراد معمولاً عجله دارند چون به زودی آزمون یا مصاحبهای در راه دارند.
در این نوشته نتیجه جدیدترین تحقیقات چندین ساله از معتبرترین موسسه زبان دنیا یعنی افورتلس را برای شما بازگو میکنیم و همزمان با تغییرات، این مقاله به روز میشود.
اما سؤال اینجاست که آیا میتوانید خیلی خیلی سریع انگلیسی یاد بگیرید؟ آیا میتوانید بهبودهای چشمگیری در عرض ۲ تا ۳ ماه داشته باشید؟
جواب مثبت است! در این مقاله روشهایی که سرعت یادگیری زبان شما را تا دو برابر افزایش میدهند طبق تحقیقات معتبرترین موسسه در این زمینه ارائه میکنیم.
بخش ۱- توصیههای کلی
۱- ایجاد اشتیاق در خود (هدف)
مهمترین مساله برای شروع به یادگیری زبان، داشتن یک هدف است که در شما انگیزه ایجاد کند.
به دلیل اینکه باید ۸-۱۴ ساعت در روز زبان بخوانید؛ و هر ساعت باید هوشیار، علاقمند و پرانرژی باشید.
باید احساستان را بسازید و در انگلیسی غرق شوید. به یاد داشته باشید که احساس ۸۰ درصد موفقیت را شامل میشود و روش تنها ۲۰ درصد!
برای داشتن شور و اشتیاق، باید یک دلیل قانع کننده برای یادگرفتن زبان داشته باشید.
قبول شدن در یک امتحان، دلیل به اندازهی کافی قانع کنندهای نیست. همچنین پیدا کردن یک کار هم دلیل کافی نیست. به یک دلیل بزرگ برای انجام اینکار نیاز دارید.
اگر مشوق شما میتواند پول باشد، تصور کنید که زبان انگلیسی چگونه میتواند شما را پولدار کند. خانه رؤیایی، ماشین رؤیایی و زندگی رویاییتان را تجسم کنید.
اگر عشق محرک شماست، تصور کنید که چه انسانهای فوق العاده ای را میتوانید در دیگر کشورها ملاقات کنید. به رابطه با خارجیهای زیبا و جذاب فکر کنید! دلیلتان را بر روی یک کاغذ بزرگ بنویسید و در اتاقتان بچسبانید.
۲- خواندن و گوش کردن به زبان
کلید دوم برای یادگیری فوق العاده سریع و شدت باورنکردنی، تمرکز برروی میزان ورودی انگلیسی است. وقتتان را برای تلاش جهت صحبت کردن و گرامر و لغت هدر ندهید، به جایش سعی کنید بیشتر وقتتان را برروی گوش کردن (listening) و خواندن متون (reading) بگذارید.
این یک راه سریعتر و کارامدتر برای تسلط بر زبان انگلیسی است. همیشه یک کتاب انگلیسی با خود به همراه داشته باشید و بخوانید. همچنین به داستانهای کوتاه، درسهای تصویری و مقالههای صوتی گوش کنید. اینها درسهای قدرتمندی هستند و به شما کمک میکنند که سریعتر یاد بگیرید.
باید رمان های انگلیسی آسان بخوانید، میتوانید از رمان های انگلیسی زیر شروع کنید. به طور کامل وقتتان را برای خواندن کتابهای درسی هدر ندهید.
۳- پشتکار و شدت زیاد
برای اینکه در عرض ۲-۳ ماه مسلط شوید، باید پشتکار زیاد داشته باشید؛ به عبارت دیگر شما باید ۸-۱۴ ساعت در روز زبان تمرین کنید. بهتر است ۱ ساعت لغت بخوانید، ۱ ساعت مکالمات ساده کتابها را روبروی آینه با خود تمرین کنید.
سپس ۲ ساعت انگلیسی گوش کنید و ۲ ساعت متنهای انگلیسی را بخوانید؛ و به همین ترتیب ادامه دهید. اگر بیشتر روی مکالمه تمرکز کردهاید، گوش کردن را بیشتر انجام دهید؛ اما نگران نباشید چون خواندن هم به توانایی صحبت کردنتان کمک میکند.
برای بعضیها ۲ ساعت خواندن و گوش کردن در روز کافی است؛ اما اگر میخواهید خیلی سریع به زبان مسلط شوید، بهتر است از روش ما استفاده کنید.
۴- موسیقیهای ویژه افزایش قدرت مغز
تحقیقات جدید نشان داده است که هنگام مطالعه، سکوت کردن یا گوش دادن به موسیقی تمرکز را بالا میبرد، بسیاری معتقدند بازی کردن و گوش دادن به نوع خاصی از موسیقی ” مانند این موسیقیها ” میتواند به زبان آموزان برای بکار بردن بخشی اضافی از مغزشان به آنها کمک کند.
برای این کار باید از موسیقی به عنوان صدای پس زمینه استفاده کنید یعنی ولوم را در حد ۱ یا ۲ نگه دارید و سپس زبان تمرین کنید.
۵- روش مطالعه مطالب انگلیسی
اولین بار که مطلب جدیدی از زبان را مطالعه میکنید (مثلاً یک لغت)، اگر همان مطلب را در ۲۴ ساعت آینده هم یک بار مرور کنید، تا ۸۰٪ آنچه را که جدیداً یاد گرفتهاید حفظ میکنید
پس از یک هفته، میتوانید تنها پس از پنج دقیقه مرور همان مطلب، بدون فراموشی همه آن را به خاطر بیاورید. این مطلب تا ۳۰ روز در ذهن شما میماند.
بعد از چهل روز اگر همان مطلب را مجدداً مطالعه کنید، ماندگاری آن در ذهنتان تا ۶ ماه خواهد بود!
پس یک بار همان شبی که مطلب را یاد میگیرید مرور کنید، هفته بعد هم یک بار و چهل روز بعد هم یک بار
۶- تفسیر و خلاصه نویسی کنید (بسیار مهم)
این روش یکی از جدیدترین متدهای کشف شده مطالعه زبان در سالهای اخیر است که یادگیری و سرعت یادگیری را به طرز بی نظیری افزایش میدهد.
برای این کار کافی است هر زمان دو یا سه پاراگراف زبان را مطالعه نمودید، در حد ۳-۴ خط نظر خودتان را به زبان انگلیسی راجب آن پاراگرافها بنویسید و یا اینکه آن را خلاصه نویسی کنید.
همیشه در جزوهتان یک جای خالی کنار یادداشتهایتان بگذارید تا تفسیر خودتان از آن موضوع را بنویسید. بعدها هنگام مطالعه مجدد همزمان همان پاراگراف و ۳-۴ خط خودتان را هم مرور کنید تا تأثیر آن را به وضوح ببینید!
ادامه مطلب
درباره این سایت